Ontmossen van diverse oppervlakken

Onze vakmannen zijn ervaren in het ontmossen van dak, oprit en parking. Is er veel groene aanslag op uw oprit, dak,…? Dan schakelt u het best onze schoonmaakservice in. De ontmossers van Schoonmaakbedrijf Topglass & Service bvba zijn gespecialiseerde vakmannen die met gemak uw oprit of dak reinigen.

Dak ontmossen

Via dakontmossing maken wij uw dak weer alg- en mosvrij. Om slijtage en lekkages aan het dak te vermijden, is het belangrijk om regelmatig een dakreiniging te laten uitvoeren. Mos en algen zijn namelijk niet zo onschadelijk als men denkt. Het laten reinigen en ontmossen van uw dak, hoort bij het onderhoud van gebouwen. Zo blijven de kosten voor een nieuw dak langer weg. De antimosproducten en ontmossingstechniek die wij gebruiken, zorgen ervoor dat uw dak terug een mooie uitstraling heeft en van de nodige bescherming geniet.

Koepels ontmossen

Wij beschikken over de beste ontmossingsproducten, zodat het mos bij een regelmatig onderhoud van uw koepel geen kans meer maakt.

De ontmossing van daken en koepels gebeurt steeds op afspraak en wanneer het voor u het best uitkomt. Hoe lang het duurt om uw dak of koepel te ontmossen, is natuurlijk afhankelijk van de oppervlakte van het te ontmossen gebied. Indien u beschikt over zonnepanelen kunnen wij ook meteen uw zonnepanelen reinigen, zodat deze weer proper en rendabeler zijn.

Opritten ontmossen

Mos op een oprit geeft niet alleen een vuile indruk, maar is ook nog eens gevaarlijk om op uit te schuiven. Laat uw oprit onder handen nemen door onze vakmensen en ze zullen ervoor zorgen dat uw oprit en toegangsweg weer mooi en algenvrij is.

Hebt u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op via de contactpagina. Wij helpen u dan graag verder.


Topglass & Service bvba
Tweemontstraat 123-127
2100 - Deurne
België
Ligging
Tel: 03 326 73 53
Gsm : 0495 44 29 19
Fax : 03 326 73 53
BTW BE 0836 418 627
Back to Top