Osmosereiniging: voor ramen zonder strepen!

Topglass & Service – Deurne - OsmoseOsmosewater is zeer zuiver water dat verkregen wordt door water te filteren via een osmoseapparaat. Osmosereiniging heeft een streeploze glasbewassing als resultaat. Bovendien hoeft u geen verdere producten te gebruiken, wat niet alleen goed is voor de natuur, maar ook voor uw portemonnee.

Osmosereiniging kent vele toepassingen. Bij Topglass & Service gebruiken wij het voor:

Ruiten wassen met osmosewater

Omdat wij beschikken over een professioneel osmoseapparaat kunnen onze ruitenwassers uw ramen op hoge verdiepingen vanop de grond reinigen met osmosewater. Door met osmosewater te reinigen, is er geen behoefte meer aan verdere reinigingsproducten. Hierdoor verdwijnt het risico op eventuele aanslag op de ruiten, waardoor uw ruiten er steeds stralend uitzien.

Zonnepanelen reinigen met osmosewater

Ook uw zonnepanelen kunnen gereinigd worden met osmosewater, waardoor ze weer echt proper en veel rendabeler zijn. Door te werken met een lange telescopische steel, geraken wij overal goed aan en kunnen wij een optimaal resultaat garanderen.

Hebt u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op via de contactpagina. Wij helpen u dan graag verder.


Topglass & Service bvba
Tweemontstraat 123-127
2100 - Deurne
Belgiƫ
Ligging
Tel: 03 326 73 53
Gsm : 0495 44 29 19
Fax : 03 326 73 53
BTW BE 0836 418 627
Back to Top